PODNE OBLOGE


IBOTAC

Podne obloge proizvedene od recikliranog PVC materijala pogodne za postavljanje u industrijske i komercijalne svrhe, radionice, skladišta, proizvodne hale, izložbene prostorije i slično.

Otporne su na skoro sva ulja, maziva i nezapaljive kiseline, te su zbog toga najbolje rješenje za vlažne, oštećene ili masne površine. Ovisno o sistemu sastavljanja podnih obloga hladnim ili toplim varenjem omogućeno je postavljanje i na plivajući pod jednako sigurno kao i na ravnu i čvrstu podlogu.

Ukoliko su ploče postavljene bez lijepljenja (hladno) tada je po njima omogućen rad viljuškara i lakih vozila. Spajanje toplim varenjem omogućava promet teško natovarenih viljuškara i kamiona, te instalaciju teških mašina zbog visoke statičke nosivosti.

Postavljane je brzo i jednostavno, bez prekida u proizvodnji. Također je moguće postavljanje na ispucale, oštećene ili vlažne podloge.

Ibotac je dugotrajan i robustan, te stoga veoma ekonomičan. Čuva leđa i zglobove radnika, te je odlična zvučna i termo izolacija.

Površina je protuklizna, a čišćenje je lako i jednostavno. Dostupne su u nekoliko boja i dizajna.

 

 

 

TEKSTILNE I PVC PODNE OBLOGE

Nudimo vam vodeću regionalnu tvrtku ADDE STUDIO d.o.o. (područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije) koja je u području podnih obloga, prisutna na tržištu 25 godina. 

Nude konkretan proizvod, učinkoviti su i cijene povjerenje.
Uživaju u stvaranju suvremenih rješenja u podovima i inspirirani dnevnim radnim iskustvima, kreiramo poseban marketing za sve.

Uđite u svijet podnih obloga … posjetite www.adde.hr

logo